Рецепти. Що приготувати з баклажанів
Рецепт 1. Запіканка з баклажанів
Час приготування: 40 хвилин
Кількість порцій: 4 людини
Інгредієнти:
- 4 синеньких
- 260 гр сиру
- 200 гр твердого сиру
- 1 яйце
- часник, зелень, сіль і спеції
Приготування:
Вимиті баклажани розрізати уздовж і варити 15 хвилин. Викласти на друшляк, щоб стекла рідина. Сир натерти, змішати з іншими продуктами. З баклажан видалити м’якоть і начинити отриманим сирною сумішшю. Запікати в духовці півгодини.
Рецепт 2. Баклажани по-корейськи
Час приготування: індивідуально
Кількість порцій: на 6 осіб
Інгредієнти:
- 3 синеньких
- 2 болгарських перчика
- морква
- цибулина
- оцет
- зелень, сіль (близько 2-х столових ложок), спеції та часник
Приготування:
Вимиті баклажани ріжеться соломкою і змішуються з сіллю, перемішуються і залишають на 8 годин. Після обсмажуються. Перець і морква ріжуться тонкою соломкою, цибулю — півкільцями, часник і зелень подрібнюються. Все перемішати і полити оцтом. Помістити в холодильник на 12 годин.