Що приготувати на обід швидко і смачно – 15 рецептів та ідей

Бефстроганов з яловичини на обід

Інгредієнти:

  • ½ Кіло яловичини;
  • 1 голівка білої цибулі;
  • 2/3 ст. сметани;
  • 1 ст. л. борошна;
  • 2 ч. л. пасти з помідорів;
  • 2/3 ст. очищеної води;
  • сіль і перець.

Приготування:

  • Відбити м’ясо цілим шматком і нарізати спочатку тонкими скибочками упоперек, а потім соломкою.
  • Цибулю порізати четвертинками кілець.
  • Обсмажити соломку з яловичини на великому вогні в будь-якому киплячому жирі. Досить буде 3 – 4 хвилин. Перекласти м’ясо на тарілку.
  • У жирі, що залишився до рум’яності приготувати лук, присипати його борошном, перемішати і готувати ще 1 хвилину.
  • Викласти до золотистого овочу сметану і томат-пасту, влити воду з сіллю і перцем.
  • Повернути в сковороду м’ясо і тушкувати страву ще 6 – 7 хвилин.

Подати бефстроганов з коханим сухим гарніром.

Дивіться також:  Фаршировані макарони черепашки – 7 рецептів пасти