Що приготувати швидко і смачно – 18 рецептів

Корисна кукурудзяна каша з гарбузом

Набір продуктів:

  • свіже молоко — 150 мл;
  • масло вершкове та олію — по 25 і 20 м відповідно;
  • солодка гарбуз — 150 г;
  • крупа кукурудзяна — 50 г;
  • питна вода — 150 мл

Особливості приготування:

  • Гарбуз ретельно промиваємо, промокаємо паперовими рушниками. Зрізаємо гострим ножем тверду кірку, з допомогою ложки добре выскабливаем насіння разом з волокнами. Нарізаємо овоч невеликими кубиками.
  • Кладемо в сотейник обидва види олії, викладаємо шматочки жовтого плода, обсмажуємо 5 хвилин, постійно помішуючи продукт.
  • Тепер вливаємо половину обсягу молока, зменшуємо нагрівання, приправляємо страву сіллю, тушкуємо ще 6 хвилин на слабкому вогні.
  • Далі з’єднуємо овочевий склад з кукурудзяною крупою, розбавляємо масу рештою молока. При бажанні всипаємо потрібну кількість звичайного цукру або подслащиваем їжу медом.
  • Продовжуємо приготування ще 10 хвилин в закритому вигляді, після чого припиняємо подачу вогню, закутуємо посуд рушником.

Через 20 хвилин кукурудзяна каша з гарбузом складе наш приголомшливо смачний сніданок, заряджає на весь день бадьорим і радісним настроєм.

Дивіться також:  Фетучіні (фетучине) з грибами – 6 рецептів приготування
Прокрутка до верху