Що приготувати з курячих стегенець – 10 швидких і смачних рецептів

Чахохбілі з курячих стегенець

Готову страву виходить дивно ароматним, з ніжною томатною підливою. Нею смачно поливати будь гарнір.

Інгредієнти:

  • стегенця – кіло;
  • цибуля – велика головка;
  • соус з помідорів – повний стакан;
  • часник – 3 – 4 зубки;
  • свіжа кінза – половина пучка;
  • сіль, хмелі-сунелі, перець.

Приготування:

  • Промиту курятину натерти усіма заявленими спеціями і сіллю. Особливо ретельно втерти в неї хмелі-сунелі.
  • Засмажити стегенця на сковороді з двох боків до рум’янцю. Ця частина курячої тушки досить жирна, тому додаткове масло можна не використовувати.
  • Дрібно порубати цибулю. Відправити його до курятини в сковорідку. Шматочки овоча повинні стати золотистими.
  • Додати кетчуп. Тушкувати страву під кришкою 8 – 9 хвилин.
  • Посипати все подрібненим часником і рубаною кінзою. Готувати ще чверть години на маленькому вогні.

Гарнір до такої страви можна вибрати будь-який. Добре до нього підходить відварений рис.

Дивіться також:  Спагетті з куркою в вершковому соусі – 7 покрокових рецептів
Прокрутка до верху