Чахохбілі з курячих стегенець
Готову страву виходить дивно ароматним, з ніжною томатною підливою. Нею смачно поливати будь гарнір.
Інгредієнти:
- стегенця – кіло;
- цибуля – велика головка;
- соус з помідорів – повний стакан;
- часник – 3 – 4 зубки;
- свіжа кінза – половина пучка;
- сіль, хмелі-сунелі, перець.
Приготування:
- Промиту курятину натерти усіма заявленими спеціями і сіллю. Особливо ретельно втерти в неї хмелі-сунелі.
- Засмажити стегенця на сковороді з двох боків до рум’янцю. Ця частина курячої тушки досить жирна, тому додаткове масло можна не використовувати.
- Дрібно порубати цибулю. Відправити його до курятини в сковорідку. Шматочки овоча повинні стати золотистими.
- Додати кетчуп. Тушкувати страву під кришкою 8 – 9 хвилин.
- Посипати все подрібненим часником і рубаною кінзою. Готувати ще чверть години на маленькому вогні.
Гарнір до такої страви можна вибрати будь-який. Добре до нього підходить відварений рис.