Суп з курячим філе
Якщо ви вперше готуєте страву, то для вас буде докладно описаний процес приготування.
- куряча грудка – 1 штука;
- мелений перець (чорний) – 2 щіпки;
- вода – 2 літри;
- картопля – 2 шт.;
- сіль – 3 щіпки;
- морква – 1 шт.;
- неароматное пісне масло – 2 ст. ложки;
- вермішель – 0,1 кг;
- ріпчаста цибуля – 1 шт.;
- лавровий лист – 2 шт.
Приготування:
- Наріжте великими кубиками курку.
- Залийте їх холодною водою, додайте лаврове листя і поставте каструлю на плиту. Після кипіння, зніміть пінну масу, зменшіть нагрів на мінімальний рівень. Варіть філе куряче до м’якості, близько 15 хвилин.
- Морква обробіть зручним способом: на тертці або тонко ножем.
- Цибулю наріжте кубиками.
- Обсмажте його близько двох хвилин.
- Додайте моркву.
- Варіть овочі близько 5 хвилин.
- Картоплю наріжте кубиками, покладіть в бульйон разом з обсмаженими овочами.
- Не забудьте посолити і поперчити.
- Варіть ще 6-7 хвилин.
- Наприкінці покладіть вермішель.
- Готову страву прикрасьте свіжою зеленню.