Що приготувати з курячої грудки? 12 рецептів з філе

Суп з курячим філе

Якщо ви вперше готуєте страву, то для вас буде докладно описаний процес приготування.

  • куряча грудка – 1 штука;
  • мелений перець (чорний) – 2 щіпки;
  • вода – 2 літри;
  • картопля – 2 шт.;
  • сіль – 3 щіпки;
  • морква – 1 шт.;
  • неароматное пісне масло – 2 ст. ложки;
  • вермішель – 0,1 кг;
  • ріпчаста цибуля – 1 шт.;
  • лавровий лист – 2 шт.

Приготування:

  • Наріжте великими кубиками курку.
  • Залийте їх холодною водою, додайте лаврове листя і поставте каструлю на плиту. Після кипіння, зніміть пінну масу, зменшіть нагрів на мінімальний рівень. Варіть філе куряче до м’якості, близько 15 хвилин.
  • Морква обробіть зручним способом: на тертці або тонко ножем.
  • Цибулю наріжте кубиками.
  • Обсмажте його близько двох хвилин.
  • Додайте моркву.
  • Варіть овочі близько 5 хвилин.
  • Картоплю наріжте кубиками, покладіть в бульйон разом з обсмаженими овочами.
  • Не забудьте посолити і поперчити.
  • Варіть ще 6-7 хвилин.
  • Наприкінці покладіть вермішель.
  • Готову страву прикрасьте свіжою зеленню.
Дивіться також:  Печінка миня – 7 смачних рецептів приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху