Пастрома з курячого філе — незвично і смачно (куряча грудка запечена в духовці)
Компоненти:
- куряче філе – 2 штуки;
- часник – 3 зубки;
- паприка – 1,5 ст. ложки;
- вода – 1 склянка;
- мускатний горіх (тертий) – 1 щіпка;
- сіль – 2 чайні ложки;
- мед – 1 ч. ложка;
- неароматное масло – 1,5 ст. ложки.
Готуємо поетапно:
- Розведіть у воді 2 ложки солі і занурте туди попередньо промите філе. Замаринуйте на ніч.
- Вранці, візьміть міцні нитки і змотайте ними кожне філе, щоб воно тримало форму.
- В мікрохвильовці або на водяній бані розтопіть мед.
- У зручній ємності зробіть маринад. Для цього, змішайте: розтоплений мед; пісне масло; паприку; подрібнений часник; мускатний горіх; сіль.
- Візьміть силіконову пензлик і промажте нею все м’ясо приготовленим маринадом.
- Нагрійте духовку до 250 градусів.
- Запікайте пастрому близько 15 хвилин.
- Видаліть всі нитки і дайте м’ясу охолонути. З пастроми зробіть бутерброди, канапе або салат з курячим філе.