Що приготувати з курячої грудки? 12 рецептів з філе

Пастрома з курячого філе — незвично і смачно (куряча грудка запечена в духовці)

Компоненти:

  • куряче філе – 2 штуки;
  • часник – 3 зубки;
  • паприка – 1,5 ст. ложки;
  • вода – 1 склянка;
  • мускатний горіх (тертий) – 1 щіпка;
  • сіль – 2 чайні ложки;
  • мед – 1 ч. ложка;
  • неароматное масло – 1,5 ст. ложки.

Готуємо поетапно:

  • Розведіть у воді 2 ложки солі і занурте туди попередньо промите філе. Замаринуйте на ніч.
  • Вранці, візьміть міцні нитки і змотайте ними кожне філе, щоб воно тримало форму.
  • В мікрохвильовці або на водяній бані розтопіть мед.
  • У зручній ємності зробіть маринад. Для цього, змішайте: розтоплений мед; пісне масло; паприку; подрібнений часник; мускатний горіх; сіль.
  • Візьміть силіконову пензлик і промажте нею все м’ясо приготовленим маринадом.
  • Нагрійте духовку до 250 градусів.
  • Запікайте пастрому близько 15 хвилин.
  • Видаліть всі нитки і дайте м’ясу охолонути. З пастроми зробіть бутерброди, канапе або салат з курячим філе.
Дивіться також:  Як і скільки правильно варити картоплю?
Прокрутка до верху