Рулетики з курки з чорносливом
Інгредієнти:
- філе – 0,5 кг;
- напівтвердий сир – 50 грам;
- соняшникова олія (без запаху) – 2 ст. ложки;
- чорнослив – 65 грам;
- суміш перців – 2 щіпки;
- майонез – 2 ст. ложки;
- сіль – 2-3 щіпки;
- часник – 2 зубчики.
Готуємо поетапно:
- Промитої чорнослив залийте гарячою водою. Залиште на час.
- Покладіть на філе харчову плівку і відбийте його до тонкої однорідної пластини.
- Присипте з обох сторін сіллю і сумішшю перців. Промаринуйте мінімум 30 хвилин.
- Промажте одну сторону філе майонезом. Це додасть страві соковитості.
- Чорнослив наріжте середніми кубиками.
- Роздушіть часник пресом і додайте його до чорносливу.
- Чорнослив рівномірно розкладіть по м’ясу. Скрутіть рулет. Обмотайте м’ясо нитками або закріпіть зубочистками.
- Змастіть деко і викладіть на нього рулети. Випікайте півгодини при температурі 180 град.
- Готове м’ясо звільніть від зубочисток. Зверху присипте сиром і поставте рулетики з курки знову в духову шафу.
- Коли сир розплавиться, діставайте м’ясо, нарізайте і можна подавати.