Що приготувати з курячої грудки? 12 рецептів з філе

Рулетики з курки з чорносливом

Інгредієнти:

  • філе – 0,5 кг;
  • напівтвердий сир – 50 грам;
  • соняшникова олія (без запаху) – 2 ст. ложки;
  • чорнослив – 65 грам;
  • суміш перців – 2 щіпки;
  • майонез – 2 ст. ложки;
  • сіль – 2-3 щіпки;
  • часник – 2 зубчики.

Готуємо поетапно:

  • Промитої чорнослив залийте гарячою водою. Залиште на час.
  • Покладіть на філе харчову плівку і відбийте його до тонкої однорідної пластини.
  • Присипте з обох сторін сіллю і сумішшю перців. Промаринуйте мінімум 30 хвилин.
  • Промажте одну сторону філе майонезом. Це додасть страві соковитості.
  • Чорнослив наріжте середніми кубиками.
  • Роздушіть часник пресом і додайте його до чорносливу.
  • Чорнослив рівномірно розкладіть по м’ясу. Скрутіть рулет. Обмотайте м’ясо нитками або закріпіть зубочистками.
  • Змастіть деко і викладіть на нього рулети. Випікайте півгодини при температурі 180 град.
  • Готове м’ясо звільніть від зубочисток. Зверху присипте сиром і поставте рулетики з курки знову в духову шафу.
  • Коли сир розплавиться, діставайте м’ясо, нарізайте і можна подавати.
Дивіться також:  Баклажанна ікра – 6 рецептів з покроковим описом
Прокрутка до верху