Що приготувати з курячої печінки?

Незвичайні млинці з курячої печінки

Інгредієнти: 300 грам печінки курки, яйце, 35 г борошна, сіль, 40 г адигейського сиру, сухий часник і паприка.

  • Шматки підготовленої печінки відправляються в блендер. Туди ж виливається яйце.
  • Продукти пюрируются.
  • У рідковату масу висипаються залишилися сухі компоненти.
  • Додається тертий сир.
  • Інгредієнти знову перебиваються блендером.

З отриманого тесту на сковорідці смажаться тонкі рум’яні млинці.

Викладайте масу тільки на дуже гарячу сковороду і не відходьте від плити — такі млинці смажаться моментально.

Дивіться також:  Сало в лушпинні цибулі — 7 найсмачніших рецептів в домашніх умовах
Прокрутка до верху