Що приготувати з курячої печінки?

Суп-пюре з курячої печінки

Інгредієнти: ½ кг курячої печінки, 2 шт. цибулі, 2 шт. моркви, три склянки води, сіль.

  • Всі продукти дрібно нарізати і смажаться разом до готовності. За цей час шматочки печінки повинні стати шоколадного відтінку.
  • Вода доводиться до кипіння. Солиться. Можна вибрати будь-які спеції для такого супу.
  • У воду викладається обсмажування. Маса пюрируется.
  • Суп доводиться до закипання і знімається з вогню.

Консистенція страви вибирається на смак всіх домашніх. Воно може бути як рідким, так і дуже густим.

Дивіться також:  Курка в горщиках – 14 рецептів приготування
Прокрутка до верху