Куряча печінка по-строгановськи
Інгредієнти: ½ кг печінки курки, 3 цибулини, сіль, ¼ ст. сметани, по 1 великій ложці солодкого кетчупу і найвищого гатунку борошна, сушена зелень.
- Великі бруски печінки зажариваются до зміни кольору.
- Субпродукти зсуваються на краю сковорідки, а посередині викладаються дрібні кубики цибулі. Овоч солиться і смажиться до м’якості.
- Продукти змішуються. До них додаються інші компоненти рецепта. Із зелені найкраще взяти кріп і петрушку.
- Виливається кілька ложок гарячої води.
- Коли соус закипить, можна вимкнути нагрів.
Перед подачею до столу частування настоюється під щільно закритою кришкою 8 – 9 хвилин.