Що приготувати з курячої печінки?

Куряча печінка по-строгановськи

Інгредієнти: ½ кг печінки курки, 3 цибулини, сіль, ¼ ст. сметани, по 1 великій ложці солодкого кетчупу і найвищого гатунку борошна, сушена зелень.

  • Великі бруски печінки зажариваются до зміни кольору.
  • Субпродукти зсуваються на краю сковорідки, а посередині викладаються дрібні кубики цибулі. Овоч солиться і смажиться до м’якості.
  • Продукти змішуються. До них додаються інші компоненти рецепта. Із зелені найкраще взяти кріп і петрушку.
  • Виливається кілька ложок гарячої води.
  • Коли соус закипить, можна вимкнути нагрів.

Перед подачею до столу частування настоюється під щільно закритою кришкою 8 – 9 хвилин.

Дивіться також:  Холодець в мультиварці – 8 рецептів приготування
Прокрутка до верху