Плов з курячою печінкою в мультиварці
Інгредієнти: ½ кг печінки курки, 1 ст. довгого рису, 2 ст. чистої води, 80 г цибулі і моркви, сухий часник, сіль.
- На режимі випічки готуються подрібнені овочі.
- Після додавання печінки обсмажування триває ще чверть години.
- Додається промита крупа.
- Виливається вода з сіллю і часником.
Для приготування печінки в мультиварці таким чином підійде режим «Гречка» або «Плов».
Шотландський суп — покроковий рецепт
Інгредієнти: 300 грам курячої печінки, 1 ч. л. сушеної моркви, петрушки і пастернаку, 2 картоплини, 1,5 л чистої води, 60 г перлової крупи, сіль.
- Першою на плиту відправляється варитися крупа.
- Коли перловка вже розвариться, до неї додаються кубики картоплі і всі сипучі компоненти.
- Маленькі шматочки субпродукту відварюються в окремому посуді пару хвилин.
- Коли всі інші компоненти супу будуть готові, у нього викладається печінка.
Через 6 – 7 хвилин варіння блюдо знімається з вогню і залишають настоятися.