Що приготувати з курячої печінки?

Плов з курячою печінкою в мультиварці

Інгредієнти: ½ кг печінки курки, 1 ст. довгого рису, 2 ст. чистої води, 80 г цибулі і моркви, сухий часник, сіль.

  • На режимі випічки готуються подрібнені овочі.
  • Після додавання печінки обсмажування триває ще чверть години.
  • Додається промита крупа.
  • Виливається вода з сіллю і часником.

Для приготування печінки в мультиварці таким чином підійде режим «Гречка» або «Плов».

Шотландський суп — покроковий рецепт

Інгредієнти: 300 грам курячої печінки, 1 ч. л. сушеної моркви, петрушки і пастернаку, 2 картоплини, 1,5 л чистої води, 60 г перлової крупи, сіль.

  • Першою на плиту відправляється варитися крупа.
  • Коли перловка вже розвариться, до неї додаються кубики картоплі і всі сипучі компоненти.
  • Маленькі шматочки субпродукту відварюються в окремому посуді пару хвилин.
  • Коли всі інші компоненти супу будуть готові, у нього викладається печінка.

Через 6 – 7 хвилин варіння блюдо знімається з вогню і залишають настоятися.

Дивіться також:  Курячі котлети на пару – 8 рецептів приготування дієтичних котлет
Прокрутка до верху