Швидкий чізкейк

Пропонований вид пирога називається швидким, не тому, що він буде готовий за кілька хвилин, а з тієї причини, що він робиться з мінімумом зусиль. Для начинки знадобиться півкіло рікотти, три яйця і півсклянки вершків і цукру. Запасіться і парою ложок борошна.
1. За основу береться листкове тісто. Воно розкочується в пласт і укладається у форму для пирога. Над підставою повинні підніматися невеликі бортики.
2. Вершковий сир змішують з яйцями, жирними вершками, двома ложками пшеничного борошна, цукром і крапель ванільного екстракту. Все це перетворюється міксером в повітряну масу і заливається у форму.
Чізкейк випікається 50 хвилин. Температура приготування – 180ºС. Готового пирога обов’язково потрібно дати постояти в холоді.