Що приготувати з свинячої вирізки – 7 смачних рецептів

Надзвичайно смачний шашлик

Шашличок хочеться поїсти в будь-який час року. І це не проблема, головне знати відмінний рецепт.

Для приготування знадобиться:

Вирізка Цибуля Томати Вода газована Перець і сіль Коріандр Зелень
1 кг 1 кг 300 г 250 мл За смаком За смаком 40 г
  • Спочатку необхідно промити і нарізати м’ясо. Нарізається воно поперек волокон.
  • Цибулю і томати також промиваються і нарізаються. Цибулю півкільцями, а томати кубиками.
  • Овочі збираються в одній посудині, засипаються сіллю і спеціями. Коли він пустить сік, необхідно буде підлити половину мінеральної води. Він повинен мати солонуватий присмак.
  • Шматки м’яса відправляються в маринад на 12-24 години.
  • Далі слід лише насадити інгредієнти на шпажки і відправити смажитися на вогнище. Хвилин 20 повинно вистачити.
Дивіться також:  Риба в духовці – 22 рецепта запікання
Прокрутка до верху