Як смачно запекти рибу з овочами?
Приготувати щуку з овочами можна з таких складових:
- невеликий рибної тушки;
- 3 помідор;
- 1 болгарського перцю;
- 150 р сметани;
- пучка зелені;
- лимона;
- соняшникової олії, спецій і солі.
Щоб продегустувати річковий делікатес, виконаний по цьому рецепту:
- Щука очищається, солиться, перчится і взбрызгивается лимонним соком.
- У внутрішню частину тушки поміщається промаслений пучок зелені і кілька тонко нарізаних кружечків лимона.
- Риба викладається на покритий фольгою деко.
- Зверху на щуку викладаються тонкі смужки перцю, які покриваються кружальцями помідорів.
- Блюдо взбрызгивается маслом, солиться, приправляється і накривається лимонними скибочками, після чого загортається в фольгу і відправляється для випікання в розігріту до 200°C духовку на півгодини.
Отже, якщо хочеться побалувати себе смачним річковим делікатесом і при цьому не зловживати зайвими калоріями, то щука в духовці ідеально відповідний для цього блюдо.