Щука в духовці – 8 рецептів запікання

Як смачно запекти рибу з овочами?

Приготувати щуку з овочами можна з таких складових:

  • невеликий рибної тушки;
  • 3 помідор;
  • 1 болгарського перцю;
  • 150 р сметани;
  • пучка зелені;
  • лимона;
  • соняшникової олії, спецій і солі.

Щоб продегустувати річковий делікатес, виконаний по цьому рецепту:

  • Щука очищається, солиться, перчится і взбрызгивается лимонним соком.
  • У внутрішню частину тушки поміщається промаслений пучок зелені і кілька тонко нарізаних кружечків лимона.
  • Риба викладається на покритий фольгою деко.
  • Зверху на щуку викладаються тонкі смужки перцю, які покриваються кружальцями помідорів.
  • Блюдо взбрызгивается маслом, солиться, приправляється і накривається лимонними скибочками, після чого загортається в фольгу і відправляється для випікання в розігріту до 200°C духовку на півгодини.

Отже, якщо хочеться побалувати себе смачним річковим делікатесом і при цьому не зловживати зайвими калоріями, то щука в духовці ідеально відповідний для цього блюдо.

Дивіться також:  Картопляні зрази з грибами – 8 рецептів, як приготувати