Щи із квашеної капусти класичні — 10 смачних рецептів приготування

Пісні щі з квашеної капусти без м’яса

Пісні щі з квашеної капусти без м’яса – це швидке та просте рішення для вашого сімейного обіду. Готовий гарячий суп порадує яскравим смаком із приємною капустяною кислинкою та поживними властивостями. Частування підійде для вегетаріанців та тих, хто дотримується посту.

Час готування – 45 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 3

Інгредієнти:

  • Капуста квашеная – 300 гр.
  • Картопля – 150 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 80 гр.
  • Морква – 100 гр.
  • Цибуля-порей – 300 гр.
  • Перець гострий чилі – 1 шт.
  • Олія – ​​для смаження.
  • Часник – 3 зуб.
  • Куркума мелена – 0,5 ч.л.
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Суміш перців – до смаку.
  • Сіль за смаком.
  • Вода – 1,5 л.

Процес приготування:

  1. Викладаємо на робочий стіл усі продукти за списком. Овочі можна почистити та обдати водою.
  2. Морквину ріжемо соломкою, цибулю і цибулю-порей з часником – тонкими кільцями.
  3. На сковорідці з олією обсмажуємо подрібнену цибулю, цибулю-порей, часник і моркву.
  4. Закидаємо в каструлю квашену капусту та нарізану картоплю. Солимо і перчимо, додаємо лавровий лист. Вливаємо воду, поміщаємо на вогонь та очікуємо кипіння.
  5. Як тільки вода закипить, додаємо в каструлю обсмажені овочі та перець чилі. Перемішуємо, знову доводимо до кипіння та знижуємо вогонь.
  6. Проварюємо суп на середньому вогні 30 хвилин.
  7. Пісні щі з квашеної капусти без м’яса готові. Пригощайтеся цікавою стравою!
Дивіться також:  Рибний суп - 10 смачних рецептів приготування супу з риби