Шикарний крем для бісквіта

Існує неймовірна кількість різних кремів для бісквіта і інших видів кондитерської випічки. Різноманіття смаку і текстур вражають уяву кожного. З цього необмеженої кількості є найбільш популярні і базові рецепти крему для бісквіта. З їх допомогою ваша солодка випічка придбає неповторний і м’який смак і ніжну структуру. Пропонуємо вашій увазі наступні рецепти крему.

Рецепт заварного крему для бісквіта

Без легкого і повітряного заварного крему не обходиться безліч солодких ласощів – еклери, слойки, вафельні трубочки та знаменитий торт «Наполеон». Приготування заварного крему для бісквіта займає небагато часу і кінцевий результат порадує кожного ласуна. Для приготування необхідно використовувати свіжі продукти з високою якістю, для отримання точної текстури заварного крему.

Час приготування: близько 20 хвилин.

Кількість порцій: 1.

Інгредієнти для заварного крему:

  • Молоко – 500 мл
  • Цукор – 200 гр
  • Яєчні жовтки – 4 шт.
  • Борошно – 50 гр
  • Ваніль – 10 гр

Приготування заварного крему для бісквіта:

  • Яєчний жовток ретельно розтерти з цукром і борошном до зникнення крупинок і однорідності маси.
  • Підігріте на повільному вогні молоко акуратно додати до яєчних жовтків. Всипати ваніль для смаку і приємного аромату.
  • Отриману суміш варити на невеликому вогні, не перестаючи помішувати. Маса повинна стати густий і придбати однорідну форму.
  • Зняти з вогню і остудити.

Заварний крем для бісквіта готовий!

Крем чудово доповнює будь-яку солодку випічку і може використовуватися в приготуванні безлічі виробів, покращуючи смак і структуру бісквітів або коржів.

 

Рецепт сирного крему для бісквіта:

Один з базових, низькокалорійних і простих у виконанні кремів для різних кондитерських виробів. Може використовуватися як самостійний десерт, сервірований в спеціальні креманки, так і в наповненні і прикрасі великої кількості тортів, капкейків, тістечок і мафінів. Один з найбільш корисних кремів, так як готується на основі сиру.

Дивіться також:  Кабачки в духовці | Рецепти з фото

Час приготування: 15 хвилин.

Кількість порцій: 1.

Інгредієнти для сирного крему:

  • Сир – 400 гр
  • Вершки – 250 мл
  • Цукор – 150 гр
  • Ваніль – 10 гр

Спосіб приготування сирного крему для бісквіта:

  • У глибокій чашці необхідно ретельно розім’яти сир з цукром до зникнення крупинок. Для зручності та економії часу рекомендується скористатися кухонним блендером. Сир набуде рівну і гладку структуру.
  • Повільно і невеликими порціями вливаємо вершки в миску з сиром і збиваємо, використовуючи кухонний міксер. Сирна маса повинна вийти густою і однорідною. За бажанням на цьому етапі готування можна ароматизувати крем, додавши в нього шматочки фруктів, ягоди, горіхи, тертий шоколад або різноманітні сиропи.
  • Отриманий сирний крем для бісквіта охолодити в холодильнику близько години, попередньо накривши харчовою плівкою.

Використовувати крем для просочення і прошарок різних бісквітів та коржів. Крем чудово підходить для шоколадного бісквіта, проста в роботі і має щільну структуру. Відмінно доповнюється різними інгредієнтами. Можна додати джем, розтоплений шоколад, волоські горіхи і безліч інших добавок, для розкриття всіх смакових якостей крему.

 

Сметанний крем для бісквіта

Ніжна і тане структура сметанного крему користується величезною популярністю. За допомогою крему бісквіт повністю просочується і набуває м’який смак. Є самим універсальним і простим у виконанні кремом, не вимагає великої кількості інгредієнтів і тимчасових витрат.

Час приготування: 15 хвилин.

Кількість порцій: 1.

Інгредієнти для сметанного крему:

  • Сметана жирністю 25-35% – 500 гр
  • Цукор – 200 гр
  • Лимонний сік – 1 столова ложка
  • Ваніль – 10 гр

Приготування сметанного крему для бісквіта:

  • У глибокому посуді міксером на максимальній швидкості збити сметану з цукром до утворення пишної піни і розчинення цукрових крупинок. Сметана повинна бути з холодильника. Процес займе близько 10 хвилин. Якщо ви використовуєте сметану меншої жирності, то слід додати загущувач для вершків. Інакше сметанний крем вийде рідким і розтечеться.
  • Додати лимонний сік, не перестаючи збивати сметану. Лимонний сік покращує консистенцію крему і зробить його більш пишним і повітряним.
  • Додати ваніль для надання солодкого аромату.
  • Кілька годин дати охолодитися в холодильнику, обернувши чашку харчовою плівкою.
Дивіться також:  Яловичина, запечена в духовці – Рецепт з фото

За бажанням, можна доповнити крем горіхами, медом, фруктовими або ягідними пюре. Використовувати сметанний крем для начинки або прикраси тортів, рулетів, кексів та тістечок.Завдяки густою і щільною консистенції крем чудово тримає форму і не розтікається по бісквіту.

Прокрутка до верху