Шлунки курячі тушковані в сметані – 7 рецептів приготування

В сметанно-томатному соусі

Вигідно відтінятиме смак шлунків в сметані томатна паста, яка додасть соусу приємну кислинку.

Для роботи знадобляться такі продукти:

  • шлунки;
  • цибуля;
  • часникові зубчики;
  • сметана;
  • томат-паста;
  • зелень;
  • лаврове листя;
  • приправи і сіль.

Як зробити шлунки в підливці з томату і сметани:

  • Обсмажуємо в глибокій сковороді подрібнену цибулину і роздавлені зубці часнику.
  • Додаємо шлунки, приправи і сіль, продовжуємо підготовку.
  • З’єднуємо в однакових пропорціях сметану і помідорне пюре, кладемо в сковороду і перемішуємо.
  • Доливаємо в ємність воду або бульйон, додаємо лаврове листя, закриваємо кришкою і тушкуємо.

Зелень в це блюдо кладуть за кілька хвилин до готовності або під час подання.

Дивіться також:  Цвітна капуста в духовці – 6 рецептів приготування