В сметанно-томатному соусі
Вигідно відтінятиме смак шлунків в сметані томатна паста, яка додасть соусу приємну кислинку.
Для роботи знадобляться такі продукти:
- шлунки;
- цибуля;
- часникові зубчики;
- сметана;
- томат-паста;
- зелень;
- лаврове листя;
- приправи і сіль.
Як зробити шлунки в підливці з томату і сметани:
- Обсмажуємо в глибокій сковороді подрібнену цибулину і роздавлені зубці часнику.
- Додаємо шлунки, приправи і сіль, продовжуємо підготовку.
- З’єднуємо в однакових пропорціях сметану і помідорне пюре, кладемо в сковороду і перемішуємо.
- Доливаємо в ємність воду або бульйон, додаємо лаврове листя, закриваємо кришкою і тушкуємо.
Зелень в це блюдо кладуть за кілька хвилин до готовності або під час подання.