Тушковані курячі шлунки в сметані з овочами
Це ще один варіант приготування страви, до якого не знадобиться гарнір.
Для роботи необхідні наступні продукти:
- шлунки;
- цибулина;
- морквина;
- болгарський перець;
- помідори;
- часник;
- сметана;
- трохи сухої аджики;
- зелень;
- сіль.
Як зробити шлунки з овочевим асорті:
- Висипаємо в сковорідку порізану цибулю, трохи припускаємо, а потім додаємо моркву і болгарський перець.
- Коли овочі розм’якшаться, вводимо шлунки, сіль і суху аджику, кладемо часник і продовжуємо смажити.
- Додаємо порізані часточками помідори, чекаємо, поки вони пустять сік, а потім додаємо сметану.
- Закрити ємність кришкою і тушкуємо блюдо.
За кілька хвилин до готовності потрібно насипати на сковорідку рубану зелень.
Готувати курячі шлунки за описаним рецептом швидко і просто. А як доповнення до них підійде відварена або смажена картопля, каша з будь-якої крупи, макарони або салат зі свіжих овочів.