Шлунки курячі тушковані в сметані – 7 рецептів приготування

Тушковані курячі шлунки в сметані з овочами

Це ще один варіант приготування страви, до якого не знадобиться гарнір.

Для роботи необхідні наступні продукти:

  • шлунки;
  • цибулина;
  • морквина;
  • болгарський перець;
  • помідори;
  • часник;
  • сметана;
  • трохи сухої аджики;
  • зелень;
  • сіль.

Як зробити шлунки з овочевим асорті:

  • Висипаємо в сковорідку порізану цибулю, трохи припускаємо, а потім додаємо моркву і болгарський перець.
  • Коли овочі розм’якшаться, вводимо шлунки, сіль і суху аджику, кладемо часник і продовжуємо смажити.
  • Додаємо порізані часточками помідори, чекаємо, поки вони пустять сік, а потім додаємо сметану.
  • Закрити ємність кришкою і тушкуємо блюдо.

За кілька хвилин до готовності потрібно насипати на сковорідку рубану зелень.

Готувати курячі шлунки за описаним рецептом швидко і просто. А як доповнення до них підійде відварена або смажена картопля, каша з будь-якої крупи, макарони або салат зі свіжих овочів.

Дивіться також:  Кальмари в сметані — 7 рецептів приготування смажених і тушкованих кальмарів