Готуємо по — міністерськи
Вам знадобиться:
- куряча грудка – 1 шт.;
- яйце – 1 шт.;
- білий хліб;
- вершкове масло;
- перець і сіль за смаком.
Покрокова інструкція:
- Нарізати хліб соломкою. Краще брати не самий свіжий хліб, так його буде легше різати.
- Куряче м’ясо розрізати вздовж на 3 частини, трохи відбити на дошці, загорнувши в плівку. Додати сіль і перець за смаком.
- Збити одне яйце до отримання в результаті однорідної маси, посолити.
- Покласти курку у збиту масу і обваляти в хлібної соломки.
- Взяти шматочок вершкового масла і покласти на сковороду. Почекати поки воно повністю розтане. При бажанні можна використовувати також соняшникову олію. Обсмажувати м’ясні шматочки з кожної сторони до скоринки. Якщо хочеться, щоб страва була більш хрустким і підсмажений, не варто накривати сковороду кришкою.