Шніцель з курячої грудки – 5 рецептів, як приготувати в духовці на сковороді

Готуємо по — міністерськи

Вам знадобиться:

  • куряча грудка – 1 шт.;
  • яйце – 1 шт.;
  • білий хліб;
  • вершкове масло;
  • перець і сіль за смаком.

Покрокова інструкція:

  • Нарізати хліб соломкою. Краще брати не самий свіжий хліб, так його буде легше різати.
  • Куряче м’ясо розрізати вздовж на 3 частини, трохи відбити на дошці, загорнувши в плівку. Додати сіль і перець за смаком.
  • Збити одне яйце до отримання в результаті однорідної маси, посолити.
  • Покласти курку у збиту масу і обваляти в хлібної соломки.
  • Взяти шматочок вершкового масла і покласти на сковороду. Почекати поки воно повністю розтане. При бажанні можна використовувати також соняшникову олію. Обсмажувати м’ясні шматочки з кожної сторони до скоринки. Якщо хочеться, щоб страва була більш хрустким і підсмажений, не варто накривати сковороду кришкою.
Дивіться також:  Риба пікша: що за риба, чим корисна, як готувати? 6 рецептів приготування в духовці на сковороді
Прокрутка до верху