Шніцель з курячої грудки – 5 рецептів, як приготувати в духовці на сковороді

Як приготувати курячий шніцель в духовці

Вам знадобиться:

  • філе курки – 200 г;
  • борошно – 10 ст. л.;
  • яйце – 2 шт.;
  • сіль – 1 ч. л.;
  • мелений коріандр – 1 ч. л.;
  • рослинна олія – 4 ст. л.

Покрокова інструкція:

  • Нарізати філе на тонкі шматки(1, 5 см). Простіше буде, якщо м’ясо в підмороженого формі.
  • Перемішати борошно, сіль і мелений коріандр. Збити два яйця з допомогою виделки.
  • Намазати на деко олію і запанірувати м’ясо – для цього кожен з шматочків занурюється в борошно, після в збиті яйця і знову в борошно.
  • Рівномірно розподілити шматки на деко. Помістити його в розігріту духовку на 30 хвилин при температурі 180 градусів. Подача з будь-яким гарніром.
Дивіться також:  Як приготувати морські гребінці в домашніх умовах – 7 рецептів
Прокрутка до верху