Як приготувати курячий шніцель в духовці
Вам знадобиться:
- філе курки – 200 г;
- борошно – 10 ст. л.;
- яйце – 2 шт.;
- сіль – 1 ч. л.;
- мелений коріандр – 1 ч. л.;
- рослинна олія – 4 ст. л.
Покрокова інструкція:
- Нарізати філе на тонкі шматки(1, 5 см). Простіше буде, якщо м’ясо в підмороженого формі.
- Перемішати борошно, сіль і мелений коріандр. Збити два яйця з допомогою виделки.
- Намазати на деко олію і запанірувати м’ясо – для цього кожен з шматочків занурюється в борошно, після в збиті яйця і знову в борошно.
- Рівномірно розподілити шматки на деко. Помістити його в розігріту духовку на 30 хвилин при температурі 180 градусів. Подача з будь-яким гарніром.