Шоколадна глазур з шоколаду – 8 рецептів приготування в домашніх умовах

З вершковим маслом

Шоколадна глазур з шоколаду в поєднанні з вершковим маслом виходить блискучою, забезпечуючи торту красиву глянсову поверхню. Одночасно з тим внизу вона дуже ніжна, тануча у роті. Наноситься такий склад рівномірно і легко, готується швидко.

Інгредієнти для класичного рецепту:

  • 125 г будь-якого шоколаду (вибираємо, згідно рекомендацій!);
  • 50 г масла хорошої якості.

Останній компонент вводиться поступово вже в розтоплену масу шоколаду. Вогонь вимикають, але ємності, використовувані для водяній лазні, залишають на місці для досягнення потрібної консистенції і виключення відшарування олії. Глазур добре розмішують до потрібної густоти.

Дивіться також:  Пісочний пиріг з ягодами – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху