Шоколадні цукерки — 14 рецептів приготування своїми руками в домашніх умовах

Простий рецепт з Нутеллою

Інгредієнти: 2 плитки темного шоколаду (горького), 10 шт. фундука, 10 шт. будь-яких цукатів за смаком, 2 ст. л. Нутелла.

  • Плитки шоколаду розтоплюються на водяній бані. Можна зробити це і в мікрохвильовій печі.
  • Розтопленим шоколадом змащується форма для цукерок і забирається на 6 – 7 хвилин на холод.
  • Основа для цукерок заповнюється Нутеллою. Також у неї вдавлюється по горішку або цукату.
  • Формою обов’язково потрібно постукати по столу, щоб з начинки вийшов зайвий повітря.
  • Зверху виливається решті шоколад. Ласощі забирається на холод.

Такий рецепт шоколадних цукерок можна удосконалювати за своїм смаком. Наприклад, замість цукатів додавати всередину ласощі шматочки свіжих фруктів або m&m’s.

Дивіться також:  Бездріжджовий хліб – 9 рецептів приготування вдома
Прокрутка до верху