Простий рецепт з Нутеллою
Інгредієнти: 2 плитки темного шоколаду (горького), 10 шт. фундука, 10 шт. будь-яких цукатів за смаком, 2 ст. л. Нутелла.
- Плитки шоколаду розтоплюються на водяній бані. Можна зробити це і в мікрохвильовій печі.
- Розтопленим шоколадом змащується форма для цукерок і забирається на 6 – 7 хвилин на холод.
- Основа для цукерок заповнюється Нутеллою. Також у неї вдавлюється по горішку або цукату.
- Формою обов’язково потрібно постукати по столу, щоб з начинки вийшов зайвий повітря.
- Зверху виливається решті шоколад. Ласощі забирається на холод.
Такий рецепт шоколадних цукерок можна удосконалювати за своїм смаком. Наприклад, замість цукатів додавати всередину ласощі шматочки свіжих фруктів або m&m’s.