Шоколадні цукерки — 14 рецептів приготування своїми руками в домашніх умовах

«Баунті» в шоколаді своїми руками

Інгредієнти: ½ банки невареной згущеного молока, 2 плитки темного шоколаду, 1,5 склянки кокосової стружки.

  • Стружка кокоса перемішується зі згущеним молоком.
  • З густої маси формуються батончики і відправляються на 15 – 17 хвилин на холод.
  • Шоколад розтоплюється в мікрохвильовці. У нього занурюється кожен батончик.

Десерт забирається в прохолоду до повного застигання.

Цукерки, зроблені своїми руками, стануть відмінним універсальним подарунком. Він напевно сподобається кожній людині і буде актуальний до будь-якого свята. Залишиться лише підібрати для саморобного ласощі красиву коробку.

Дивіться також:  Крем пломбір для торта – 8 рецептів приготування
Прокрутка до верху