Шоколадні цукерки — 14 рецептів приготування своїми руками в домашніх умовах

Шоколадні цукерки з сухофруктами

Інгредієнти: по 130 г інжиру і фініків, 1 ч. л. густого натурального меду, какао-порошок, жменя світлих насіння кунжуту, плитка чорного шоколаду.

  • Сухофрукти добре промиваються, позбавляються від кісточок, твердих хвостиків і нарізати невеликими шматочками.
  • Насіння кунжуту висипаються на суху сковорідку і злегка обсмажують. Вони повинні змінити колір. Після такої обробки у кунжуту з’явиться приємний горіховий присмак і аромат.
  • Сухофрукти подрібнюються в блендері. До них додаються кунжут і мед.
  • З отриманої маси ліпляться цукерки. У кожну потрібно увіткнути зубочистку.
  • Цукерки охолоджуються чверть години, а потім поливаються розтопленим шоколадом.
  • Кульки викладаються на пергамент і знову прибираються на холод.

З отриманого ласощі витягуються зубочистки. Такі шоколадні цукерки своїми руками можна приготувати і з будь-яких інших сухофруктів.

Дивіться також:  Самса – 9 рецептів приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху