Шоколадні цукерки — 14 рецептів приготування своїми руками в домашніх умовах

Як зробити «Снікерс» в домашніх умовах

Інгредієнти: 400 г несолоного арахісу, вдвічі менше сухих вершків, 1 ст. цукру-піску, 4 ст. л. вершків для збивання, по 2 ст. л. вершкового масла і какао-порошку, плитка чорного шоколаду.

  • У сотейник виливаються вершки, додається какао і весь пісок. На повільному вогні суміш доводиться до закипання, відразу знімається з плити і остуджується.
  • Арахіс очищений обсмажується на сухій сковорідці. Горіхи подрібнюються будь-яким зручним способом. Можна просто нарізати їх ножем або використовувати блендер.
  • Горіхова крихта всипається до шоколадному молока. Поступово додаються сухі вершки. Після перемішування в сотейнику виявиться густа пружна маса.
  • Мокрими руками з отриманого складу формуються цукерки. Вони покриваються пакетом або харчовою плівкою і забираються на холод.

Залишається полити застиглі солодощі розтопленим шоколадом. Подається ласощі до чаю охолодженим.

Дивіться також:  Заварний крем із згущеним молоком – 8 рецептів приготування домашнього заварного крему
Прокрутка до верху