Шоколадні цукерки — 14 рецептів приготування своїми руками в домашніх умовах

Цукерки зі згущеним молоком

Інгредієнти: банку невареной згущеного молока, 25 г вершкового масла високої жирності, 3 ч. л. якісного розчинної кави, жменя свіжих лісових горіхів (обсмажених), темний шоколад для глазурі.

  • У невеликій сотейник вливається вся неварені згущене молоко. До неї додаються заздалегідь розм’якшене масло і сухе кави.
  • На середньому або маленькому вогні маса готується до загустіння. Потрібно її часто помішувати. Зазвичай весь процес займає від 25 до 35 хвилин. Точний час залежить від інтенсивності вогню.
  • Суміш виливається в тарілку і охолоджується до щільної консистенції.
  • З отриманої солодкої маси ліпляться невеликі кульки, які викладаються на обробну дошку. У середину кожного з них вдавлюється по одному смаженій лісового горіху.
  • На водяній бані розчиняється шоколад. У нього по одній занурюються всі цукерки.

Ласощі забирається в прохолоду до застигання.

Дивіться також:  Пончики на кефірі – 3 швидких рецепта за 15 хвилин
Прокрутка до верху