Трюфелі з какао і сухого молока
Інгредієнти: 1,5 ст. цукру-піску, ½ ст. питної води, половина пачки вершкового масла, 6 ст. л. какао-порошку, 400 г сухого молока, 90 г ядер волоських горіхів.
- Відразу весь цукор в сотейнику заливається питною водою. Ємність ставиться на вогонь. Після закипання суміш вариться 3 – 4 хвилини при частому помішуванні.
- Сотейник знімається з плити. Ще гарячому сиропі розчиняються какао-порошок та олію. Інгредієнти перемішуються, до них додаються сухе молоко і рубані горіхи.
- Отримана маса забирається в холодильник на годину. З неї ліпляться невеликі кульки, кожен з яких обвалюється в какао.
Ласощі можна відразу подавати до чаю або кави.