Готуємо з начинкою з вершкового сиру
Необхідні продукти:
- п’ять грам розпушувача;
- 0,2 кг чорного шоколаду;
- п’ять яєць;
- вершковий сир – приблизно півкілограма;
- упаковка злив. масла;
- цукор – 200 грам;
- 0,1 кг борошна.
Готуємо послідовно:
- Покладіть шоколад і масло в підходящу ємність для нагріву, перетворіть продукти в рідку суміш.
- В отриману масу додаємо попередньо збиті три яйця, борошно разом з розпушувачем, а так само цукор і ретельно перебиваємо міксером.
- Зазначене кількість сиру за допомогою вилки розтираємо з яйцями і цукром, які залишилися.
- У форму влийте трохи тесту, так щоб воно покрило дно, зверху викладіть сирну начинку і знову шар тіста. Тримайте в прогрітому до 180 градусів духовій шафі не менш як 35 хвилин.