Рецепт приготування з вишнею
Цей шоколадний торт з вишнею підкорить не тільки соковитістю коржів з легкої вишневої кислинкою і мигдально-шоколадним ароматом, але і простотою приготування.
В його склад входять:
- 125 г ядер мигдалю;
- 125 г борошна;
- 5 г розпушувача;
- 2 г соди;
- 2 яйця;
- 100 г цукру;
- 150 г вершкового масла;
- 100 г темного шоколаду;
- 50 г сметани;
- 250 г свіжої або замороженої вишні без кісточок;
- 50 г білого шоколаду.
Рецепт покроково:
- Блендером перебити мигдаль дуже дрібну крупку, практично в борошно. Потім з’єднати його з борошном, содою і розпушувачем.
- Яйця збити з цукром, перелити до них сметану і розтоплені шоколад з маслом. Потім у цю суміш всипати мигдально-борошняну масу і перемішати, додавши вишню. Заморожений продукт не обов’язково попередньо розморожувати.
- Відправити заміс у форму і пекти до сухої зубочистки при 180 градусах.
Повністю остиглий пиріг залишилося прикрасити частою сіточкою з розтопленого білого шоколаду за допомогою корнетика або цупкого поліетиленового пакета зі зрізаним куточком.