Шоколадний пиріг — 16 простих рецептів приготування в домашніх умовах

Рецепт приготування з вишнею

Цей шоколадний торт з вишнею підкорить не тільки соковитістю коржів з легкої вишневої кислинкою і мигдально-шоколадним ароматом, але і простотою приготування.

В його склад входять:

  • 125 г ядер мигдалю;
  • 125 г борошна;
  • 5 г розпушувача;
  • 2 г соди;
  • 2 яйця;
  • 100 г цукру;
  • 150 г вершкового масла;
  • 100 г темного шоколаду;
  • 50 г сметани;
  • 250 г свіжої або замороженої вишні без кісточок;
  • 50 г білого шоколаду.

Рецепт покроково:

  • Блендером перебити мигдаль дуже дрібну крупку, практично в борошно. Потім з’єднати його з борошном, содою і розпушувачем.
  • Яйця збити з цукром, перелити до них сметану і розтоплені шоколад з маслом. Потім у цю суміш всипати мигдально-борошняну масу і перемішати, додавши вишню. Заморожений продукт не обов’язково попередньо розморожувати.
  • Відправити заміс у форму і пекти до сухої зубочистки при 180 градусах.

Повністю остиглий пиріг залишилося прикрасити частою сіточкою з розтопленого білого шоколаду за допомогою корнетика або цупкого поліетиленового пакета зі зрізаним куточком.

Дивіться також:  Шоколадне морозиво – 6 рецептів, як зробити смачне морозиво в домашніх умовах
Прокрутка до верху