Шоколадний пиріг — 16 простих рецептів приготування в домашніх умовах

Шоколадний пиріг «Брауні»

Шоколадне тістечко, кекс, пиріг і торт «Брауні» – все це випічка, має насичений темний колір, шоколадний смак і вологу текстуру.

У її приготуванні вирішальне значення має співвідношення сухих і вологих компонентів.

Для шоколадного пирога «Брауні» воно буде наступним:

  • 4 яйця;
  • 220 г цукру;
  • 180 г вершкового масла;
  • 100 г чорного шоколаду;
  • 80 г борошна;
  • 30 г какао-порошку.

Хід роботи:

  • Масло і шоколад розтопити будь-яким доступним способом (мікрохвильова піч, парова лазня) і трохи остудити.
  • Яйця і цукор спінити в дуже об’ємну масу.
  • Влити в яєчну суміш трохи остиглий шоколад з маслом, потім просіяти борошно і какао.
  • Вилити тісто в прямокутну форму, застелену пергаментом, і пекти 25 хвилин при 180 градусах.

Як тільки «Брауні» охолоне, він готовий до подачі.

Дивіться також:  Торт без випічки з печива і сиру — 6 рецептів приготування вдома
Прокрутка до верху