З родзинками
Яблука, кориця і родзинки – це найкраще поєднання начинки для штруделя. Давайте розглянемо варіацію «ледачого» десерту — з лаваша.
Інгредієнти:
- тонкий лаваш на три аркуша;
- яблук 5 середніх;
- родзинок 100 г;
- цукру до 100 м;
- масло соняшнику до 100 мл
Приготування:
- Родзинки промити, потім залити окропом і наполягати до розбухання.
- Тим часом яблука очистити від шкірки і серцевини, а потім натерти на тертці.
- У ємності змішати фруктову кашку і родзинки.
- Кожен окремий лист лаваша змастити розтопленим маслом, посипати цукром, а зверху викласти суміш з родзинками. Згорнути рулетом.
- Попередньо розігрійте духовку до 180 º с.
- Деко або змастити маслом або застелити папером для випічки. Викласти лаваші, які теж зверху повинні бути добре промаслені.
- Готувати 20 хв.