Штрудель з яблуками — 9 рецептів приготування з листкового тіста.

З родзинками

Яблука, кориця і родзинки – це найкраще поєднання начинки для штруделя. Давайте розглянемо варіацію «ледачого» десерту — з лаваша.

Інгредієнти:

  • тонкий лаваш на три аркуша;
  • яблук 5 середніх;
  • родзинок 100 г;
  • цукру до 100 м;
  • масло соняшнику до 100 мл

Приготування:

  • Родзинки промити, потім залити окропом і наполягати до розбухання.
  • Тим часом яблука очистити від шкірки і серцевини, а потім натерти на тертці.
  • У ємності змішати фруктову кашку і родзинки.
  • Кожен окремий лист лаваша змастити розтопленим маслом, посипати цукром, а зверху викласти суміш з родзинками. Згорнути рулетом.
  • Попередньо розігрійте духовку до 180 º с.
  • Деко або змастити маслом або застелити папером для випічки. Викласти лаваші, які теж зверху повинні бути добре промаслені.
  • Готувати 20 хв.
Дивіться також:  Торт Кучерявий хлопчик – 6 рецептів смачного домашнього торта
Прокрутка до верху