З готового купленого тесту
Даний варіант приготування штруделя відмінно економить час. Ми вже розглядали вище варіанти з бездріжджовим тестом, а в цьому рецепті застосовна основа, яка продається не замороженої, а охолодженої. Вона так і називається «тісто для штруделя».
- упаковка тесту;
- 4 яблука;
- цукру трохи більше склянки;
- кориці до 2 столових ложок;
- сухарі для панірування півсклянки;
- сік лимона;
- топлене масло для змащування.
Готуємо:
- Так як тісто не заморожене, нам його треба тільки трошки розкачати.
- Тепер — до начинки. Яблука почистити і нарізати невеликими шматочками. Збризнути соком лимона, щоб не потемніли.
- В окремій посудині змішуємо цукор з корицею, а потім пересипаємо суміш в ємність з яблуками.
- Розкатане тісто змащуємо розтопленим маслом, а потім посипаємо сухарями. Зверху висипаємо начинку, відступивши кілька сантиметрів від країв.
- Звертаємо штрудель рулетом і зверху змащуємо маслом.
- Відправляємо на деко, а потім в розігріту до 200 º с духовку на 40 хвилин.