Штрудель з яблуками — 9 рецептів приготування з листкового тіста.

З готового купленого тесту

Даний варіант приготування штруделя відмінно економить час. Ми вже розглядали вище варіанти з бездріжджовим тестом, а в цьому рецепті застосовна основа, яка продається не замороженої, а охолодженої. Вона так і називається «тісто для штруделя».

  • упаковка тесту;
  • 4 яблука;
  • цукру трохи більше склянки;
  • кориці до 2 столових ложок;
  • сухарі для панірування півсклянки;
  • сік лимона;
  • топлене масло для змащування.

Готуємо:

  • Так як тісто не заморожене, нам його треба тільки трошки розкачати.
  • Тепер — до начинки. Яблука почистити і нарізати невеликими шматочками. Збризнути соком лимона, щоб не потемніли.
  • В окремій посудині змішуємо цукор з корицею, а потім пересипаємо суміш в ємність з яблуками.
  • Розкатане тісто змащуємо розтопленим маслом, а потім посипаємо сухарями. Зверху висипаємо начинку, відступивши кілька сантиметрів від країв.
  • Звертаємо штрудель рулетом і зверху змащуємо маслом.
  • Відправляємо на деко, а потім в розігріту до 200 º с духовку на 40 хвилин.
Дивіться також:  Цукерки Рафаелло – 7 рецептів в домашніх умовах
Прокрутка до верху