Штрудель з яблуками — 9 рецептів приготування з листкового тіста.

Яблучний штрудель з листкового тіста кіскою

Цей вид штруделя виглядає досить привабливо. А тому відмінно підійде для оформлення святкового столу.

Що нам потрібно?

  • тесту готового 300 г;
  • яблук 2 шт.;
  • кориці 2 ложки;
  • цукру 50 г;
  • один жовток.

Як приготувати?

  • Розморозити тісто і розкачати його, виклавши на пергаментний папір в деку.
  • Наколоти тісто виделкою.
  • Яблучка очищаємо і нарізаємо невеликими шматочками.
  • Кладемо на центр тіста, залишаючи однакові відступи по краях.
  • Тепер творимо: беремо ніж для піци і робимо надрізи навскоси від краю до центру з яблуками з кожної сторони.
  • Заплітаємо косички з тіста, яку тут же промасливаем і випікаємо до апетитної хрусткої скоринки.
Дивіться також:  Булочки з корицею – 5 солодких рецептів + Синнабон!
Прокрутка до верху