Яблучний штрудель з листкового тіста кіскою
Цей вид штруделя виглядає досить привабливо. А тому відмінно підійде для оформлення святкового столу.
Що нам потрібно?
- тесту готового 300 г;
- яблук 2 шт.;
- кориці 2 ложки;
- цукру 50 г;
- один жовток.
Як приготувати?
- Розморозити тісто і розкачати його, виклавши на пергаментний папір в деку.
- Наколоти тісто виделкою.
- Яблучка очищаємо і нарізаємо невеликими шматочками.
- Кладемо на центр тіста, залишаючи однакові відступи по краях.
- Тепер творимо: беремо ніж для піци і робимо надрізи навскоси від краю до центру з яблуками з кожної сторони.
- Заплітаємо косички з тіста, яку тут же промасливаем і випікаємо до апетитної хрусткої скоринки.