Легкий рецепт «Пишна шарлотка»
Тепер приготуємо шарлотку, дотримуючись простого рецепту. Він не вимагає якихось особливих продуктів і ретельного змішування тіста. І, тим не менш, ні смак, ні зовнішній вигляд страви не страждають, і воно виходить пишним.

Нам знадобляться кілька нехитрих компонентів:
- чотири курячі яєчка;
- таку ж кількість яблучок (в ідеалі зелених сортів);
- склянка борошна;
- стільки ж цукрового піску;
- їдальня ложка олії.
І це все! Можна приступати до приготування.
Потрібна піна – стійка і повітряна. Її взобьем з яєць (необхідну консистенцію допоможе отримати міксер). Не вимикаючи прилад, потихеньку введемо цукор.
Цукровий пісок майже розчинився? Значить, час вводити борошно. Робимо це теж повільно. Коли зникнуть грудочки – тісто готове.
Яблука обробляємо звичайним способом. Кінцевий результат – тоненькі, близько напівміліметра, часточки.
Їх кидаємо в тісто. Швидко змішуємо.
Практично все зроблено. Залишилося змастити форму олією, вилити в неї тісто. 40 — 45 хвилин постоїть розпеченої до 180 С духовці.
Дістаємо пишне ласощі. Щедро засипаємо пудрою з цукру, ріжемо, пригощаємо домашніх.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8