Сім рецептів шарлотки з яблуками – простих і смачних

Легкий рецепт «Пишна шарлотка»

Тепер приготуємо шарлотку, дотримуючись простого рецепту. Він не вимагає якихось особливих продуктів і ретельного змішування тіста. І, тим не менш, ні смак, ні зовнішній вигляд страви не страждають, і воно виходить пишним.

Нам знадобляться кілька нехитрих компонентів:

  • чотири курячі яєчка;
  • таку ж кількість яблучок (в ідеалі зелених сортів);
  • склянка борошна;
  • стільки ж цукрового піску;
  • їдальня ложка олії.

І це все! Можна приступати до приготування.

  • Потрібна піна – стійка і повітряна. Її взобьем з яєць (необхідну консистенцію допоможе отримати міксер). Не вимикаючи прилад, потихеньку введемо цукор.
  • Цукровий пісок майже розчинився? Значить, час вводити борошно. Робимо це теж повільно. Коли зникнуть грудочки – тісто готове.
  • Яблука обробляємо звичайним способом. Кінцевий результат – тоненькі, близько напівміліметра, часточки.
  • Їх кидаємо в тісто. Швидко змішуємо.
  • Практично все зроблено. Залишилося змастити форму олією, вилити в неї тісто. 40 — 45 хвилин постоїть розпеченої до 180 С духовці.
  • Дістаємо пишне ласощі. Щедро засипаємо пудрою з цукру, ріжемо, пригощаємо домашніх.
  • Дивіться також:  Гусячі лапки – 7 покрокових рецептів випічки
    Прокрутка до верху