Сім рецептів шарлотки з яблуками – простих і смачних

Шарлотка «Канадська»

Рецепт цієї смачної випічки дещо відрізняється від інших списком інгредієнтів. Для виготовлення тіста використовуються молоко і крохмаль. Результат володіє цікавим смаком, а продукти можна купити в будь-який час в магазині.

Зберемо все потрібне:

  • стакан цукрового піску;
  • стільки ж борошна;
  • два свіжих курячих яйця;
  • вершкове масло – трохи менше ста грамів;
  • 5 чайних ложечок картопляного крохмалю;
  • чверть склянки молока;
  • дві з половиною чайні ложки розпушувача;
  • трошки солі;
  • чотири яблучка;
  • жменя в’яленого винограду.

Дотримуємося описаній далі інструкції.

  • Отсыпаем півсклянки цукру і поки залишаємо осторонь. Другу половину збиваємо з яєчками.
  • В отриману пінну масу додаємо всі інші складові. Тепер треба все змішати, щоб вийшло в’язке однорідне тісто.
  • В цей раз нам потрібні не платівки, а кубики з яблук. Тому ріжемо фрукти саме таким чином. Після змішуємо з тестом.
  • Всі викладаємо у форму, в якій будемо пекти пиріг. Щоб тісто не прикипіли до дна, ємність заздалегідь змащуємо маслом і присипаємо борошном.
  • Верх присыплем залишеним цукром. Родзинки використовуємо як прикраса.
  • Напівфабрикат поміщається в духову шафу. При температурі 180 С ласощі буде готове через сорок п’ять хвилин.
  • Дивіться також:  Торт з фруктами – 8 красивих і смачних рецептів
    Прокрутка до верху