Шарлотка «Канадська»
Рецепт цієї смачної випічки дещо відрізняється від інших списком інгредієнтів. Для виготовлення тіста використовуються молоко і крохмаль. Результат володіє цікавим смаком, а продукти можна купити в будь-який час в магазині.

Зберемо все потрібне:
- стакан цукрового піску;
- стільки ж борошна;
- два свіжих курячих яйця;
- вершкове масло – трохи менше ста грамів;
- 5 чайних ложечок картопляного крохмалю;
- чверть склянки молока;
- дві з половиною чайні ложки розпушувача;
- трошки солі;
- чотири яблучка;
- жменя в’яленого винограду.
Дотримуємося описаній далі інструкції.
Отсыпаем півсклянки цукру і поки залишаємо осторонь. Другу половину збиваємо з яєчками.
В отриману пінну масу додаємо всі інші складові. Тепер треба все змішати, щоб вийшло в’язке однорідне тісто.
В цей раз нам потрібні не платівки, а кубики з яблук. Тому ріжемо фрукти саме таким чином. Після змішуємо з тестом.
Всі викладаємо у форму, в якій будемо пекти пиріг. Щоб тісто не прикипіли до дна, ємність заздалегідь змащуємо маслом і присипаємо борошном.
Верх присыплем залишеним цукром. Родзинки використовуємо як прикраса.
Напівфабрикат поміщається в духову шафу. При температурі 180 С ласощі буде готове через сорок п’ять хвилин.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8