Піца «Маргарита» з Моцарелою
Ідеально підходить сир Моцарелла для піци. Корж виходить надзвичайно смачною і ароматною.
Необхідні інгредієнти:
• будь-тісто для піци або основа;
• сіль і орегано;
• два помідора або кілька томатів в соку;
• олія оливкова – 10 мілілітрів;
• сир Моцарелла – приблизно 0,2 кг;
• трохи свіжого базиліка.
Процес приготування:
1. Базилік добре промиваємо, обсушуємо і подрібнюємо.
2. Змішуємо пряну траву з оливковою олією, томатами, сіллю і орегано. Найкраще пропустити цю суміш через блендер, щоб вона стала зовсім однорідною.
3. Промазуємо заготівлю приготованим соусом і зверху покриваємо сиром. Моцарелу можна перетерти або ж нарізати на тонкі пластинки.
4. Відправляємо заготовку в духовку, включивши нагрівання на 250 – 300 градусів, і тримаємо, поки сир розплавиться і утворюється кірочка.