Сирна запіканка з мукою – 8 рецептів, як приготувати в духовці і в мультиварці

З цільнозерновий борошном

Цільнозернові борошно вважається найбільш корисним видом вуглеводів свого типу, тому, піклуючись про своє здоров’я, багато замінювати пшеничне борошно вищого ґатунку на цільнозерновий аналог. Кінцевий результат, звичайно ж, від цього не постраждає. Запіканка з таким видом борошна буде такою ж смачною, але ще більш корисною.
Однак, всіма улюблена здобна випічка (пончики, тістечка) не виходить такий же пишною, якщо готувати її на цільнозерновий борошна. Тим не менш, смаком і формою іноді можна пожертвувати заради здоров’я.

Дивіться також:  Сирна запіканка в мікрохвильовці за 10 хвилин – 7 рецептів
Прокрутка до верху