З родзинками в мікрохвильовці
За даним простому рецептом можна швидко приготувати чудове сирне частування, яке відмінно підійде на сніданок. Використовуйте класичний перелік компонентів (як в першому рецепті), однак враховуйте секрети випічки в мікрохвильовці:
1. Робіть тісто трохи рідший, ніж для духовий печі. Щоб зробити це, необхідно додати в нього кілька яєчних білків, молока або ж просто води.
2. Додавайте в десерт вершкове масло, з ним запіканка приготується швидше.
3. Після приготування випічка повинна настоятися безпосередньо в мікрохвильовій печі, так як після вимкнення процес запікання все ще триває.
4. Беріть круглі форми. У них немає країв, тому десерт не буде підсихати по кутах.
5. Не додавайте багато цукру. Краще потім посипте виріб цукровою пудрою – буде не менш смачно, некалорійно і тісто добре підніметься!