Сирне печиво трикутники – 7 рецептів в домашніх умовах

Рецепт приготування з цукром

Є безліч варіацій сирного печива. Сирне печиво-трикутники з цукром виходять особливо ніжними і соковитими.

Підготуємо інгредієнти:

  • 480 г борошна;
  • кухонна сіль – щіпка;
  • 0,4 кг жирного сиру;
  • половинка ч. л. соди;
  • слив. масло – 0,2 кг;
  • 50 грам цукру.

Покрокове приготування полягає в наступному:

  • Добре збити В блендері сир, сіль, олія. Сюди ж додаємо борошно (просіяне) з содою. Для додання тесту аромату можна додати ваніль.
  • Отримане тісто розкачуємо до 3 мм, нарізаємо на трикутні пластинки.
  • Кожну заготовку обсипаємо невеликою кількістю цукру. Зверху також притрушиваем цукром.
  • Трикутники викладаємо на деко, вистелений пергаментним папером. Готуємо в духовій шафі 20 хвилин при температурі 180 С.

Рекомендується не виймати вироби 5 хвилин після відключення духовки, це дозволяє випічці остигати поступово, а не різко.

Рада! Для сирного печива потрібно вибирати сир без кислинки, інакше потрібно буде додавати цукор в тісто.

Дивіться також:  Печиво з передбаченнями – 5 рецептів приготування
Прокрутка до верху