Рецепт приготування з цукром
Є безліч варіацій сирного печива. Сирне печиво-трикутники з цукром виходять особливо ніжними і соковитими.
Підготуємо інгредієнти:
- 480 г борошна;
- кухонна сіль – щіпка;
- 0,4 кг жирного сиру;
- половинка ч. л. соди;
- слив. масло – 0,2 кг;
- 50 грам цукру.
Покрокове приготування полягає в наступному:
- Добре збити В блендері сир, сіль, олія. Сюди ж додаємо борошно (просіяне) з содою. Для додання тесту аромату можна додати ваніль.
- Отримане тісто розкачуємо до 3 мм, нарізаємо на трикутні пластинки.
- Кожну заготовку обсипаємо невеликою кількістю цукру. Зверху також притрушиваем цукром.
- Трикутники викладаємо на деко, вистелений пергаментним папером. Готуємо в духовій шафі 20 хвилин при температурі 180 С.
Рекомендується не виймати вироби 5 хвилин після відключення духовки, це дозволяє випічці остигати поступово, а не різко.
Рада! Для сирного печива потрібно вибирати сир без кислинки, інакше потрібно буде додавати цукор в тісто.