Як приготувати основу для пиріжків
Це один з найбільш швидких варіантів побалувати свою сім’ю смачними гарячими пиріжками. Начинку для сирної основи можна взяти абсолютно будь-яку солодку або несолодке). Тіста, замішаного за цим рецептом, обов’язково потрібно час, щоб відпочити, тому посудину з ним накривають рушником і залишають при кімнатній температурі приблизно на півгодини.
Сирне тісто для пиріжків складається з:
- 250 г сиру;
- 90 г сметани;
- 5 г соди;
- 30 мл рослинного масла;
- 1 яйця;
- 380 г борошна;
- 3 г солі.
Рецепт по кроках:
- У посудину для замішування тіста викласти сир і сметану, всипати соду. Гасити цей вид розпушувача в даному випадку не потрібно, оскільки молочна кислота продуктів основи отже впоратися з цим чудово. Розтерти все до гладкості.
- Влити до сиру зі сметаною рослинне масло і вбити яйце. Знову все розмішати. Далі підсолити за смаком і ввести муку. Грудку тіста повинен вийти м’яким і трохи прилипающим до рук.