Рецепт для приготування пирогів
Щоб швидко спекти пишний і в міру соковитий пиріг, багато господинь вважають за краще користуватися сирним тестом. Для замісу на один пиріг його потрібно небагато, тому такий варіант випічки – це часто спосіб витратити залежану на полиці холодильника пачку сиру.
Готується сирне тісто для пирога з:
- 350 г сиру;
- 2 яєць;
- 100 мл молока;
- 150 мл рослинного масла;
- 7 г соди;
- 520 г борошна;
- солі (за смаком).
Хід роботи:
- У глибокій мисці або каструлі відповідного розміру скласти разом сир, молоко, рослинне масло, сіль і яйця. Ці інгредієнти потрібно старанно розмішати, щоб отримати більш однорідну рідку основу. Швидко домогтися такого результату можна за допомогою міксера або блендера.
- Після цього залишається тільки вмішати протрушенную з содою борошно до отримання еластичного тіста, добре отлипающего від рук. Зібрати отриману масу в колобок, обгорнути харчовою плівкою і дати полежати приблизно дві години на холоді.
Після стабілізації тесту в холоді можна займатися створенням свого кулінарного шедевра.