Рогалики з сирною начинкою
Апетитні вироби, які сподобаються як дорослим, так і дітям, готуються з:
- 300 г борошна;
- 125 мл молока;
- шматочки масла;
- 1 яйця;
- 150 г сиру;
- родзинок і цукру – по 20 р;
- невеликої кількості цукрової пудри, солі і дріжджів.
При підготовці слід дотримуватися схеми:
- У теплому молоці розводять дріжджі і цукор, після чого вміст залишають на 10 хвилин.
- По завершенні вказаного часу в суміш вводиться в яйце і сіль.
- В миску борошно просіюється, замішується тісто.
- Після додавання олії вимішування триває.
- Поки тісто підходить близько години, в іншому посуді готується начинка з сиру, родзинок і цукру шляхом їх об’єднання і перемішування.
- З тіста розкочується пласт, який ділиться на сегменти.
- Коли в центрі виявиться начинка, формуються рогалики, які притрушиваются пудрою і випікаються 20 хвилин при 200°C.