Сирні рогалики – 9 рецептів приготування

Рогалики з сирною начинкою

Апетитні вироби, які сподобаються як дорослим, так і дітям, готуються з:

  • 300 г борошна;
  • 125 мл молока;
  • шматочки масла;
  • 1 яйця;
  • 150 г сиру;
  • родзинок і цукру – по 20 р;
  • невеликої кількості цукрової пудри, солі і дріжджів.

При підготовці слід дотримуватися схеми:

  • У теплому молоці розводять дріжджі і цукор, після чого вміст залишають на 10 хвилин.
  • По завершенні вказаного часу в суміш вводиться в яйце і сіль.
  • В миску борошно просіюється, замішується тісто.
  • Після додавання олії вимішування триває.
  • Поки тісто підходить близько години, в іншому посуді готується начинка з сиру, родзинок і цукру шляхом їх об’єднання і перемішування.
  • З тіста розкочується пласт, який ділиться на сегменти.
  • Коли в центрі виявиться начинка, формуються рогалики, які притрушиваются пудрою і випікаються 20 хвилин при 200°C.
Дивіться також:  Торт Червоний оксамит – 8 оригінальних рецептів, як приготувати і прикрасити торт в домашніх умовах