Рецепт сирного десерту з ягодами і фруктами

Желатин викласти в емальований посуд, залити холодною кип’яченою водою, розмішати, залишити приблизно на 40-60 хвилин.
Потім підігріти, постійно помішуючи, нашу суміш до повного розчинення желатину, при чому масу до кипіння доводити не слід.
Сир краще брати магазинний – нежирний і трохи кислуватий, він дасть більш однорідну консистенцію і приємну кислинку під смак десерту, до того ж, десерт не буде занадто жирним.
Розтерти сир, з’єднати з желатином, сметаною і цукром, перемішуючи суміш до однорідного стану.
Додати попередньо помиті і підсушені ягоди, фрукти, можна – та ягоди і фрукти, перемішуючи до рівномірного розподілу.
Залити попередньо підготовлену таким чином суміш у форму або ж емальовану миску.
Можна підготовлену масу розкласти по келихах або ж маленьким формочках – тоді наш десерт вийде порційний, варіант, який взагалі можна буде не нарізати.
Прибрати наш майбутній торт в холодильник для застигання на кілька (приблизно 3-4) годин.
Наш смачний десерт готовий! Приготований таким чином торт-желе слід акуратно вийняти з форми, або ж перед подачею на стіл його можна нарізати на шматки прямо у формі.
Приємного апетиту, будьте з нами, з нами – смачно!