Сирний десерт з ягодами і фруктами з фото

Рецепт сирного десерту з ягодами і фруктами

  • Желатин викласти в емальований посуд, залити холодною кип’яченою водою, розмішати, залишити приблизно на 40-60 хвилин.
  • Потім підігріти, постійно помішуючи, нашу суміш до повного розчинення желатину, при чому масу до кипіння доводити не слід.
  • Сир краще брати магазинний – нежирний і трохи кислуватий, він дасть більш однорідну консистенцію і приємну кислинку під смак десерту, до того ж, десерт не буде занадто жирним.
  • Розтерти сир, з’єднати з желатином, сметаною і цукром, перемішуючи суміш до однорідного стану.
  • Додати попередньо помиті і підсушені ягоди, фрукти, можна – та ягоди і фрукти, перемішуючи до рівномірного розподілу.
  • Залити попередньо підготовлену таким чином суміш у форму або ж емальовану миску.
  • Можна підготовлену масу розкласти по келихах або ж маленьким формочках – тоді наш десерт вийде порційний, варіант, який взагалі можна буде не нарізати.
  • Прибрати наш майбутній торт в холодильник для застигання на кілька (приблизно 3-4) годин.
  •  

    Наш смачний десерт готовий! Приготований таким чином торт-желе слід акуратно вийняти з форми, або ж перед подачею на стіл його можна нарізати на шматки прямо у формі.

    Приємного апетиту, будьте з нами, з нами – смачно!

    Дивіться також:  Рецепт фаршированого переца в мультиварці
    Прокрутка до верху