Рецепт з пісочного тіста
Пісочне тісто — даний винахід кулінарів, завдяки якому скорочується час на підготовку. У підсумку виходить дуже смачний десерт.
- 350 гр борошна;
- 150 гр злив. масла;
- 2 яйця;
- 120 гр цукру;
- по дрібці соди і солі;
- для крихти стіл. л. цукру;
- 300 гр сиру;
- половина пакетика ванільного цукру (5 г).
Масло ріжемо кубиками, з’єднайте з борошном, сіллю і содою, цукром для крихти. Руками перетираємо в однорідну, рівномірно просочену маслом, крихту. Станом тісто виходить в міру сухим.
Важливо! Борошно змішати з іншими компонентами швидко, але не більше 2-3 хвилин. Інакше вироби вийдуть жорсткими, грубими.
Далі сирна начинка: сир з’єднуємо з ванільним і звичайним цукром, яйцями. Перемішати можна виделкою, але начинка може вийти зерниста. Заглибним блендером виходить більш гладка, густа структура начинки.
У мультиварочную форму викладаємо половину крихти. Змащувати чашу не потрібно. Наступний — сир, зверху залишки крихти.
У програмі «Випічка» випікаємо 50 хвилин. Даємо остудитися, відкривши кришку.