Сирний пиріг в мультиварці – 8 рецептів приготування

Рецепт з пісочного тіста

Пісочне тісто — даний винахід кулінарів, завдяки якому скорочується час на підготовку. У підсумку виходить дуже смачний десерт.

  • 350 гр борошна;
  • 150 гр злив. масла;
  • 2 яйця;
  • 120 гр цукру;
  • по дрібці соди і солі;
  • для крихти стіл. л. цукру;
  • 300 гр сиру;
  • половина пакетика ванільного цукру (5 г).

Масло ріжемо кубиками, з’єднайте з борошном, сіллю і содою, цукром для крихти. Руками перетираємо в однорідну, рівномірно просочену маслом, крихту. Станом тісто виходить в міру сухим.

Важливо! Борошно змішати з іншими компонентами швидко, але не більше 2-3 хвилин. Інакше вироби вийдуть жорсткими, грубими.

Далі сирна начинка: сир з’єднуємо з ванільним і звичайним цукром, яйцями. Перемішати можна виделкою, але начинка може вийти зерниста. Заглибним блендером виходить більш гладка, густа структура начинки.

У мультиварочную форму викладаємо половину крихти. Змащувати чашу не потрібно. Наступний — сир, зверху залишки крихти.

У програмі «Випічка» випікаємо 50 хвилин. Даємо остудитися, відкривши кришку.

Дивіться також:  Йогурт в мультиварці – 4 рецепта приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху