Сирний пиріг в мультиварці – 8 рецептів приготування

Шоколадно-сирний пиріг в мультиварці

Склад для основної частини пирога:

  • борошно — 140 гр;
  • какао або топлений шоколад — 35 гр;
  • яйця — 3 од.;
  • цукор — 100 гр;
  • сметана 20 % — 210 гр;
  • вершкове масло — 70 г;
  • сода — половина ч. л.

Сирна частина:

  • сир — 400 гр;
  • цукор — 100 гр;
  • яйця — 2 од.;
  • крохмаль — 25 гр.

Шоколадна частина:

  • Розтопити масло, охолодити до теплого стану і з’єднати з яйцем, цукром і сметаною. Заглибним блендером можна зробити густу, однорідну масу.
  • Окремо з’єднати сухі складові, просіяти в сметанно-яєчну масу і з’єднати віночком. Гарненько збити за кілька хвилин. Тісто вийде злегка рідке, як на бісквіт.
  • Мультиварочную чашу покрити тонким шаром масла і викласти шоколадне тісто.
  • Сирна маса:

  • З’єднуємо сир, яйце, цукор і крохмаль, гарненько збиваємо міксером. Чим кремовиднее вийде маса, тим начинка буде приємніше, ніжніше.
  • Викласти начинку на шоколадно тісто, по одній ложці.
  • На програмі «Випічка» готувати 70-80 хвилин.
  • Дивіться також:  Торт Лунтик – 5 рецептів, як приготувати дитячий торт
    Прокрутка до верху