Манник з сиром

- 400 гр манки;
- 200 гр цукру;
- 280 гр жирної сметани;
- 3 яйця;
- 50 гр борошна;
- 50 гр злив. масла;
- 10 гр розпушувача;
- для начинки 250 гр сухого сиру, 80 гр цукру 2 яйця.
Тісто для лепешняку:
З’єднуємо яйця, цукор міксером від трьох хвилин.
Виливаємо сметану, опрацьовуємо міксером.
Додамо масло, що залишилися сухі продукти, опрацьовуємо міксером. Вийде густа глянсова основа пирога.
Начинка:
Окремо змішуємо яйця з цукром і сиром. Щоб отримати однорідність, скористайтесь заглибним блендером.
У форму, змащену маслом, кладемо вирізку з пекарської папери. Викладаємо приблизно половину тіста для лепешняку, далі начинку і залишки основи.
Включаємо режим «Мультиповар», 125 град. на годину. Після залишити відкритою кришку, вимкнувши підігрів.
На замітку. У начинку додають цукати, подрібнені горіхи, родзинки, сухофрукти, шматочки свіжих фруктів.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8