З фрикадельками
Склад продуктів: 420 г будь-якого м’ясного фаршу, цибулина, сіль, 180 г печериць, морква, суміш перців, 2 плавлених сирка, 3 картоплини.
- Брусочки картоплі варяться в підсоленій воді.
- З інших подрібнених овочів готується піджарка. Далі в неї додаються пластинки грибів, і маса смажиться ще 6-7 хвилин.
- Фарш солиться, перчится, з нього ліпляться мініатюрні кружечки.
- У воду з картоплею додається піджарка. Коли вона знову закипить, можна закладати в майбутній суп фрикадельки.
- В останню чергу в бульйоні розчиняються плавлені сирки. Щоб прискорити процес, подрібніть їх за допомогою терки.
Вариться сирний суп з грибами і фрикадельками ще 8-9 хвилин і відразу подається до обіду.