Сирний суп з грибами – 8 рецептів приготування

Смачний рецепт з вершками

Склад продуктів: 160 г цибулі, 3-4 картопляні бульби, півкіло печериць, 130 мл нежирних вершків, зубок часнику, 1 літр фільтрованої води, 170-190 г плавленого сиру, сіль, моркву, суміш перців, оливкова олія.

  • Цибулю з морквою подрібнюються і обсмажують на оливковій олії.
  • Далі до овочів додаються пластинки свіжих грибів. Разом продукти готуються до тих пір, поки з сковорідки не випарується вся волога.
  • Картопля ріжеться брусками і вариться в каструлі з водою. Коли він буде наполовину готовий, ємність можна закладати піджарку, додати сіль і перець.
  • Хвилин через 5-6 в бульйоні розчиняється плавлений сир. Додається туди і роздавлений часник.
  • Ще через пару хвилин вливаються вершки.

Залишилося дати супу закипіти і зняти його з вогню. Подається пікантне страва з часниковими грінками.

Дивіться також:  Рецепт м’ясного пирога в духовці з фото
Прокрутка до верху