Смачний рецепт з вершками
Склад продуктів: 160 г цибулі, 3-4 картопляні бульби, півкіло печериць, 130 мл нежирних вершків, зубок часнику, 1 літр фільтрованої води, 170-190 г плавленого сиру, сіль, моркву, суміш перців, оливкова олія.
- Цибулю з морквою подрібнюються і обсмажують на оливковій олії.
- Далі до овочів додаються пластинки свіжих грибів. Разом продукти готуються до тих пір, поки з сковорідки не випарується вся волога.
- Картопля ріжеться брусками і вариться в каструлі з водою. Коли він буде наполовину готовий, ємність можна закладати піджарку, додати сіль і перець.
- Хвилин через 5-6 в бульйоні розчиняється плавлений сир. Додається туди і роздавлений часник.
- Ще через пару хвилин вливаються вершки.
Залишилося дати супу закипіти і зняти його з вогню. Подається пікантне страва з часниковими грінками.