В мультиварці
Склад продуктів: 2,5 літра м’ясного бульйону, 330 г плавленого сиру, сіль, цибулина, 230 г печериць, половина кореня селери, моркву, 4-5 картоплин, італійські трави.
- Картопля, корінь селери, цибулю, моркву довільно подрібнюються. Свіжі печериці нарізати тонкими пластинками.
- Спочатку в програмі «Випічка» на будь-якому жирі готуються гриби.
- Приблизно через 5-6 хвилин до печерицям висипаються інші інгредієнти з першого кроку, крім картоплі.
- Ще через 4-5 хвилин в чашу «розумної каструлі» вливається м’ясний бульйон. Коли він закипить, можна засипати в ємність картоплю.
- Через 10-12 хвилин варіння в чашу викладається сир. Потрібно інтенсивно заважати суп, щоб в ньому не залишилося сирних грудочок.
Вміст чаші солиться, присмачується італійськими травами. Залишилося поварити ще 12-14 хвилин. Після цього суп розливається порційно і прикрашається рубаною зеленню.