Сирний суп з грибами – 8 рецептів приготування

З копченою куркою

Склад продуктів: 320-240 г копченої курки, плавлений сирок, по 1 шт. цибулі і моркви, сіль, 3-4 картоплини, 70 мл жирних вершків, рафінована олія, суміш перців, 220 г печериць.

  • Копчене м’ясо ріжеться брусками і разом з кубиками картоплі відправляється варитися в підсоленій воді.
  • В цей час шинкують овочі і гриби. Їх потрібно обсмажити до готовності на одній сковороді з рафінованою олією. Маса перчится.
  • Вийшла піджарка перекладається в бульйон з картоплею і курятиною.
  • У суп додаються шматочки сиру. Треба заважати страва до повного його розчинення.

Залишилося досолити суп за смаком і варити ще 8-9 хвилин.

Дивіться також:  Борщ – класичний рецепт з м’ясом і 10 додаткових варіантів приготування
Прокрутка до верху